Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/inlscrla/domains/1984dystopia.se/public_html/blogg/single-post.php on line 18

Fokuserar på systemfelen som deformerar och krymper livsrummet och människan => För villkorslös basinkomst

En fråga till mina besökare

Jag har förstått att en och annan har lyckats hitta min blogg, trots att endast tre inlägg som inte är nypublicerade har indexerats av bloggportalen, och då först långt efter publiceringsdatum, trots att jag pingade dem direkt efter publicering. Jag har insett att en viss typ av inlägg, trots att de inte är stötande på något sätt, aldrig någonsin kommer att synas på bloggportalens startsida, där nypublicerade inlägg visas. Möjligen dyker de upp långt efter publiceringsdatum och pingning på den sida där presentationen av bloggen finns, trots ett rss-flöde som validerar, samt en upptid på 100% eller nästintill 100% som min server nästan alltid har. Jag har dragit slutsatsen att vissa bloggar inte är välkomna. Kanske inläggen är lite för tunga och seriösa. Ja, vad ska man tro, när ingenting verkar stå i vägen för indexering av inläggen, åtminstone inte rent tekniskt.

Nu till den fråga jag tänkte ställa till mina besökare. Varför anmäler ni kommentarer och svar på kommentarer, samt inlägg i forumet som inte är stötande på något sätt, som inte innehåller rasistiska uttryck, hets mot folkgrupp, uppmaningar till våldshandlingar, personuppgifter eller annat som strider mot lagen? Om det är så att ni ogillar en åsikt som publicerats i kommentarsfältet eller forumet, så är det väl bättre att ge tummen ner, eller skriva något vettigt motargument i formuläret och posta det, istället för att anmäla kommentaren eller inlägget som olämpligt.

Bara så att ni vet: Jag har byggt ett filter som fångar upp kommentarer som innehåller olämpliga ord. Sådana kommentarer hamnar i soptunnan, där de efterhand granskas av mig.

Som sagt, posta gärna kommentarer, samt skriv gärna inlägg i forumet och meddelanden i gästboken, men låt bli att anmäla kommentarer som är helt ok, så slipper jag onödigt arbete på min blogg.

Med vänlig hälsning,

Mona

Skrivet av Mona Nilsson och publicerat under kategorin IT och Bloggande 36 40

Taggar: bloggportalen, indexering, inlägg, kommentarer, anmälda, besökare

Antal unika visningar: 95

Sprid gärna inlägget på sociala medier eller mejla/sms:a länken!

Lämna en kommentar